Hlavní obsah
Článek

Nejznámější a zároveň nejdéle sloužící andílky značky Victoria’s Secret Adrianu Limu (42), Candice Swanepoel (35) a Alessandru Ambrosio (42) jistě znáte dobře, ale kdo jsou vlastně ti, kterým se podařilo tyto nedostupné krásky klofnout?

Brazilka Lima, jež nasazuje andělská křídla od roku 2000, což je úplně nejdéle ze všech modelek v historii, je provdaná za srbského basketbalistu NBA Marko Jarice. Zasnoubili se po devítiměsíční známosti v červnu 2008 a o rok později se na svátek všech zamilovaných vzali. Mají spolu dvě dcery - pětiletou Valentinu a brzy tříletou Siennu. Dvojice ovšem momentálně žije v odloučení.

To blondýnce z Jihoafrické republiky Swanepoel to s partnerem Hermannem Nicolim klape už opravdu dlouho. Nedávno se konečně po deseti letech vztahu rozhoupali k zásnubám. Snad nebude trvat další dekádu, než do toho Candice skutečně s brazilským modelem praští.

Další chlouba Brazílie Alessandra Ambrosio pro změnu otevřela srdce obchodníkovi Jamiemu Mazurovi. Ačkoli jsou zasnoubení od roku 2008 a mají spolu dvě děti, se svatbou nejspíš nespěchají. Největším poutem jsou jim však sedmiletá dcera Anja a tříletý syn Phoenix.

Reklama

Další články

Načítám