Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kráska Adriana Lima (42) si i po dvou dětech udržuje status jedné z nejžádanějších světových modelek.

Neustále se pyšní výstavní figurou a léta už patří k nejslavnějším andílkům Victoria's Secret. Temperamentní latinskoamerická krasavice se modelingu věnuje už od třinácti let a zatím nezažila žádný úpadek. Naopak. Neustále dostává jednu lukrativní pracovní nabídku za druhou.

Není divu, že nemohla chybět mezi celebritami, které byly pozvány na filmový festival ve francouzském Cannes. Adriana si cestu na jednu z místních luxusních jachet zpestřila pózováním před objektivy fotoaparátů.

A že se bylo opravdu na co dívat! Modelka v upnutých sexy šatech nechala vyniknout svůdný dekolt, do kterého se přítomní pánové nemohli vynadívat. Druhá nejlépe placená modelka je mezi muži hodně žádaná.

Po rozvodu se srbským basketbalistou Markem Jarićem, s nímž má dcerky Valentinu a Siennu, je totiž stále oficiálně nezadaná. Příchod náhradního tatínka je však jen otázkou času, protože Adriana Lima nedostatkem nápadníků rozhodně netrpí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám