Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad neuvěřitelnou podobou Adriany Limy (42) a Iriny Shayk (38) se dosud asi nikdo nepozastavil, ale stačilo se během společenské akce v Cannes v podobných šatech a se stejnou rtěnkou sytě červené barvy postavit vedle sebe... Kdyby je neznal celý svět, klidně by se mohly vydávat za sestry, co říkáte?

Nejdéle sloužící stálice Victoria‘s Secret z Brazílie s ruskou kráskou z obálky plavkového Sports Illustrated z roku 2011 byly v pondělí ozdobami večírku Chopard, během nějž zazpíval například i Robbie Williams. Zdatně jim sekundovala i stále usměvavá Češka Petra Němcová (44), která se pro změnu dostavila v červené róbě. Všechny tři přitom měly dokonale sladěná ústa...

Irina Shayk je přitom momentálně vděčným tématem médií díky jejímu novému vztahu s americkým hercem Bradleym Cooperem, s nímž se dala dohromady po ostře sledovaném rozchodu s fotbalistou Cristianem Ronaldem.

Reklama

Další články

Načítám