Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O tom, že v Brazílii žijí jedny z nejkrásnějších žen světa, svědčí nejen topmodelky Alessandra Ambrosio (42) či Adriana Lima (42), ale také účastnice soutěže Miss Bumbum Brasil, jejímž cílem je najít majitelku nejvýstavnějšího zadečku.

Brazilky jsou svými pozadími pověstné, a tak se porota při volbě nekrásnějších sedacích partií pořádně zapotila. Soutěž, která se každoročně těší velké oblibě, prezentovala to nejlepší ze všech 27 místních spolkových států. Královnou s nejhezčím zadečkem však mohla být jedna kráska.

Z ostře sledovaného soutěžního klání vzešla jako vítězka Indianara Carvalho, jejíž pozadí může konkurovat i Kim Kardashian (43). „Nepočítala jsem s tím, že vyhraju, ale samozřejmě jsem si to přála. Je to pro mě velká čest a za titul jsem moc vděčná, protože je oslavou brazilské ženské krásy,“ radovala se z vítězství Indianara, která si odnesla finanční odměnu ve výši 22 tisíc amerických dolarů (440 tisíc českých korun). V soutěži zazářila především díky odvážným zlatým plavkám, které vynikly na její solárkem osmahnuté postavě.

Reklama

Další články

Načítám