Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoročně boduje v žebříčku Top 10 nejlépe placených topmodelek světa podle časopisu Forbes a ve své branži se drží na vrcholu už úctyhodných sedmnáct let. Zároveň jako historicky nejzasloužilejší andílek Victoria's Secret by už Adriana Lima (42) v módě prakticky neměla chybovat, jenže i mistr tesař se někdy utne.

Dvaatřicetiletá Brazilka neměla svůj den na premiéře dramatu The Homesman v hlavních rolích s oscarovými herci Tommym Lee Jonesem a Hilary Swank. Jones k němu přitom napsal scénář, a dokonce jej i sám režíroval.

Prvotní promítání se konalo v neděli během 67. ročníku filmového festivalu v Cannes v budově Palais des Festivals postavené v roce 1949 právě pro účely této každoroční události, na kterou se sjíždí celý Hollywood, ale stále častěji i známé hudební a modelingové tváře.

Lima k sebeprezentaci na červeném koberci vybrala splývavou róbu tělové barvy od francouzského návrháře Alexandra Vauthiera s korzetovým vrškem a košíčky, které bohužel modelce vykonaly medvědí službu... Však se přesvědčte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám