Hlavní obsah
Článek

Dlouhodobě asi nejznámější trio značky Victoria's Secret vyrazilo do Londýna, aby slavnostně oznámilo, že právě anglická metropole bude příštím místem konání velké každoroční přehlídky této značky. Ta se uskuteční 2. prosince 2014. Lepší vyslankyně než Adrianu Limu (42), Candice Swanepoel (35) a Alessandru Ambrosio (42) snad ani vybrat nemohli...

Trojice modelek vystoupila v úterý v londýnském butiku New Bond Street v luxusním prádle. Nechyběla ani typická andělská křídla z ptačích per. Právě Adriana s Candice a Alessandrou patří mezi andílky veteránky a významné akce patří jim. V roce 2011 ve stejném složení propagovaly letní kolekci v Los Angeles, kde však pohled na vyhublou Swanepoel rozpoutal spekulace o anorexii. Dnes už ale vypadá o poznání zdravěji.

Módní show této značky je dlouhodobě považována za výjimečnou událost nejen v modelingové branži. Zároveň je to snad jediná přehlídka, na kterou se se ženami bez mučení dívají i jejich partneři. Vedle modelek se každý rok objevují ty největší hvězdy hudebního nebe jako Rihanna, Taylor Swift či Justin Bieber. Letošní show se bude přenášet po kabelové televizi do 192 zemí světa.

Reklama

Další články

Načítám