Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a stálice mezi andílky Victoria's Secret Adriana Lima (42) nedávno fascinovala všechny hosty na přehlídce, kde se promenádovala po mole pouhých osm týdnů po porodu. V úterý odpoledne se ale po Manhattanu procházela celá v černém, se staženými vlasy do culíku a jen lehce nalíčená. Slavnou modelku v ní poznalo jen pár lidí - včetně paparazzi a malé holčičky, která Adrianu dohnala, aby se s ní mohla vyfotit.

Dvojnásobná maminka na sobě před show několik týdnů tvrdě makala a stále dokola střídala posilovnu s běháním. Lékaři přitom ženám rozhodně nedoporučují cvičit dřív než šest týdnů po porodu. Na to ale modelky a herečky obvykle nehledí a snaží se co nejdřív dosáhnout své původní váhy.

Brazilské divě se nejspíš podařilo od listopadové přehlídky zhubnout ještě další kila, jelikož legíny, které by nemilosrdně prozradily každý faldík, obepínaly Adrianiny štíhlé nožky a žádný nedostatek se nikde nerýsoval. Známou modelku ale poznávalo jen málo lidí a že se jedná o někoho slavného, toho si kolemjdoucí všimli až ve chvíli, kdy se kolem ní seběhlo pár fotografů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám