Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to necelé dva roky, co se jeden z andílků Victoria’s Secret Candice Swanepoel (35) ocitla pod palbou kritiky za svou přílišnou vychrtlost, když i vedle velmi štíhlé Alessandry Ambrosio (31) vypadala v bikinách jako kostlivec. Jak se zdá, Candice k extrémní štíhlosti inklinuje i nadále. Tentokrát se svým propadlým bříškem pochlubila dokonce sama, když snímek (nejspíš krátce po namáhavém cvičení) poslala na Twitter.

Blonďatá modelka původem z Jihoafrické republiky poslala fanouškům fotku svého bříška, na němž se po stranách rýsovaly nejen kosti, ale především svaly. Kráska dře kvůli přehlídce Victoria’s Secret.

Candice rozhodně není jediná, kdo na sobě v posledních týdnech před slavnou show maká. Nejvíc práce dostat se znovu do formy měla její kolegyně Adriana Lima (42), proti ní mluví nejen to, že už se přehoupla přes třicítku, ale hlavně fakt, že své druhé dítě porodila před necelými dvěma měsíci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám