Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miláček nejen britského publika oslavil ve čtvrtek narozeniny a nutno podotknout, že Adele (35)vypadala naprosto fantasticky. Zpěvačka, jíž se před dvěma lety podařilo zhubnout neuvěřitelných 45 kilogramů, si štíhlou postavu stále udržuje a náležitě si ji užívá. Vstup do dalšího roku si tak dopřála v luxusních černých minišatech Carolina Herrera s balonovými rukávy v přepočtu za více než 115 tisíc korun.

Patnáctinásobná držitelka cen Grammy, a zároveň maminka devítiletého syna Angela, se podělila o dvojici uvolněných snímků ve zmiňovaných šatech s fanoušky na Instagramu, jichž je bezmála 50 miliónů.

„Jaký rozdíl udělá rok! Pokud čas bude hojit a vyhlazovat všechny vrásky v mém životě tak, jako to dělá poslední roky, nemůžu se dočkat, až mi bude 60! Nikdy jsem nebyla šťastnější! Tolik ponaučení, tolik požehnání, za která je třeba být vděčná. Tohle je 34 a miluju to,“ uvedla zpěvačka s poděkováním za narozeninová přání a lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám