Hlavní obsah
Článek

Adele (35) promítla bolest z rozvodu do své muziky, ale také o ní promluvila v nedávném rozhovoru pro Vogue. Rozvod se Simonem Koneckim ji velmi zasáhl, ale co se vztahů týče, už je zase šťastná, jak přiznala. A je to vidět.

Zpěvačka vyrazila s novým partnerem Richem Paulem na zápas Lakers a úsměv měla od ucha k uchu. V hnědém koženkovém kostýmku a kabátě Louis Vuitton jí to nesmírně slušelo.

V rozhovoru pro Vogue Adele přiznala, že Rich je jeden z mála mužů, kterému nevadí její sláva. Sám je sportovním manažerem velkých hvězd, tak není pochyb o tom, že je na mediální pozornost zvyklý.

Spojováni jsou od května, v červenci je zachytili poprvé společně na zápase. „Nechtěla jsem vztah zveřejnit, ale prostě jsem chtěla jít na zápas. Miluji být mu nablízku,“ uvedla v rozhovoru.

„Ptal se mě, co si asi lidé řeknou, a já na to, že si budou myslet, že mě začal zastupovat jako sportovkyni,“ dodala s tím, že se tomu od srdce zasmáli.

Díky partnerovi se také zlepšily její záchvaty úzkosti, se kterými v období manželské krize a rozvodu bojovala. Kromě Riche jí pomáhá cvičení. Posiluje až třikrát denně a je to pro ni jistá forma terapie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám