Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou fotku fanoušci Adele (35) na jejích sociálních sítích už dlouho neviděli. Zpěvačka se zvěčnila v civilu, u televize v obýváku, a navíc v rozverné náladě. V minulých měsících přitom s posty šetřila. Omezila se na přání k Vánocům, poděkování za narozeninová přání, přidala také reakci na smrt George Floyda a následné okolnosti.

Adele u fotky, na které dřepí u televize, uvedla, že vznikla „po pěti ciderech“. U zpěvačky, která si pečlivě hlídá soukromí, jde o poměrně nečekaný vhled do jejího soukromí. Vystavené zarámované fotky ale nezapomněla „cenzurovat“, skrýt za srdíčky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

5 ciders in

Příspěvek sdílený Adele (@adele), Čen 27, 2020 v 2:52 PDT

Fanoušky veskrze zajímá jediné a zpěvačce to připomenou při každé příležitosti: kdy vyjde její nová deska? I v komentářích u tohoto posledního snímku se na toto téma hojně diskutovalo. Adele před pár dny na jeden z dotazů uvedla, že je stále v karanténě. „Korona ještě není pryč. Noste masku a buďte trpěliví,“ vzkázala fanouškům. Zatím poslední album 25 zpěvačka vydala před pěti roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám