Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že zpěvačka Adele (35) prošla za poslední půlrok obrovskou proměnou, už toho bylo napsaného docela dost. Nový snímek, který sdílela na sociální síti jako poděkování za narozeninová přání, fanoušky přesto nenechal v klidu.

Adele 5. května oslavila dvaatřicáté narozeniny a followeři britskou hudební ikonu zahrnuli blahopřáními a také lichotkami, jak skvěle vypadá.

„Díky za vaši lásku. Doufám, že jste v této šílené době všichni v pořádku,“ odpověděla zpěvačka a rovnou vzkázala velké díky také zdravotníkům a všem, kteří v současné době nasazují své životy za druhé. „Jste skutečně naši andělé,“ napsala.

Tématem, které se opakuje v komentářích u každého zpěvaččina postu, je nová muzika. Tu fanoušci poptávají už delší dobu a není se co divit: zatím poslední album - 25 - Adele vydala  už před pěti roky. Letos by se měli konečně dočkat, čtvrtá deska by měla vyjít na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám