Hlavní obsah
Článek

V neděli Amy Schumer (36) potvrdila, že je zadaná, a o čtyři dny později vstoupila do manželství. Jejím mužem se stal šéfkuchař Chris Fischer, který ji hladovět určitě nenechá.

Známá americká komička se v Hollywoodu od konkurence odlišuje kypřejšími tvary. Amy si sama ze sebe umí udělat legraci. Když však byla v roce 2016 společně s Ashley Graham (36) či Adele (35) zařazena mezi plus size celebrity, ohradila se. Do svatebních šatů se jí ale zhubnout nepodařilo. Chrise si vzala po krátké známosti.

Amy Schumer jako nevěsta oblékla šaty návrhářky Monique Lhuillier, jejichž hodnota činí 5 500 amerických dolarů (111 tisíc českých korun). Ceremoniál se odehrál na pláži v kalifornském Malibu. Mezi pozvanými hosty byli Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston, která vzápětí potvrdila rozchod s Justinem Therouxem.

„Nejsem těhotná,“ zarazila Amy na Instagramu komentáře řešící její postavu. Zároveň napsala, že novomanželé neočekávají žádné dary, ale ocení příspěvky pro neziskovou organizaci Every Town for Gun Safety. Zpřísnění držení zbraní a bezpečnostních opatření je v USA po masakru na floridské škole opět velkým tématem.

Reklama

Další články

Načítám