Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Adele (35) patří k nejúspěšnějším interpretům hudební historie. Svou popularitu vybudovala poctivě - na hudební tvorbě bez nutnosti dávat všanc svůj (soukromý) život. Abnormální pozornost lidí a médií, která jde ruku v ruce s její slávou, jí není příjemná. Ve společnosti se objevuje zřídkakdy, a když už, má to pádný důvod. Jako ve čtvrtek.

Adele nechyběla mezi lidmi, kteří přišli do katedrály sv. Pavla uctít památku obětí požáru londýnské Grenfell Tower. Při něm v červnu tohoto roku zemřelo 71 lidí, dalších sedm desítek bylo zraněno a o domov přišly stovky lidí. Během mše se neubránila slzám zpěvačka ani její doprovod, herečka Carey Mulligan a její manžel Marcus Mumford.

Adele tragédie velmi zasáhla. Byla jednou z těch, kteří osudné noci (a následujícího dne) pomáhali lidem na místě neštěstí a také se aktivně zapojila do charitativních sbírek, ať už věcných, nebo finančních.

Bohoslužby se zúčastnilo víc než 1500 lidí včetně příbuzných obětí, zástupců královské rodiny a politiků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám