Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adele (35) totiž vládne vytříbenou jemnou sebeironií. To u ostatních z její branže nenajdete. Tahle urostlá patnáctinásobná držitelka Grammy, Zlatého glóbu i Oscara za ústřední filmovou píseň občas něco ze svých ztřeštěných nápadů pustí na sociální sítě. Nyní se podělila o své nové narozeninové fotoalbum.

Za rok už jí bude třicet. Blíží se to, blíží. Která žena se tohoto předělu dekád svého života nebojí? Adele na to šla od lesa - udělala ze sebe bábu.

Na čtyřech fotkách je prakticky k nepoznání. Sada obrázků, kterou na Instagramu zveřejnila, zaznamenala více než milión zhlédnutí za méně než čtyřiadvacet hodin. Pod své portrétovky v obnošeném růžovém overalu, brýlích pověšených na krku a zanedbanou rozčepýřenou trvalou připsala: „Téměř 30! Děkuji za přání a uvidíme se brzy...“

U Adele to není poprvé. Jinou povedenou stylizaci předvedla i na své sedmadvacetiny. Tehdy se proměnila ve svého dobrého kamaráda, zpěváka George Michaela (†53), který v prosinci loňského roku zemřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám