Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Desetinásobná držitelka hudebních cen Grammy Adele (35) je, co se soukromí týče, tajuplná jako hrad v Karpatech. Zpěvačka na rozdíl od většiny celebrit neinformuje fanoušky o důležitých událostech, natož o každé prkotině z běžného života. Nebylo by tak žádným překvapením, kdyby před světem utajila i to, že je vdanou paní...

Už začátkem listopadu prosákly informace, že Adele a její partner Simon Konecki (42) se zasnoubili a o Vánocích se plánují vzít v Los Angeles. Mělo se jednat o soukromou svatbu v době, kdy má Simonova devítiletá dcera z předešlého vztahu ve škole prázdniny, aby se oslav mohla účastnit. Zda se plány skutečně realizovaly, se ovšem nepodařilo zjistit. Jedno je ale jisté, na zpěvaččině ruce se skutečně vyskytl nový prsten a Adele navíc září jako sluníčko, nemračí se a neukazuje neslušná gesta dokonce ani na fotografy na ulici, což jí vůbec není podobné.

Adele je totiž v udržení soukromí pod pokličkou přebornicí. Dlouho se například nevědělo, kdo je jejím přítelem, ani jak pojmenovala syna, kterého se podařilo během rodinné procházky vyfotit až rok po jeho narození. Adele s Koneckim navíc agenturu, která fotografie s malým Angelem uveřejnila, zažalovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám