Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Volnočasová móda je čím dál benevolentnější a aktuálně tak neuděláte krok vedle téměř v ničem. Pro koho je ovšem jakýkoli styl a image až na samém konci žebříčku hodnot, je rozhodně zpěvačka Adele (35), která se svou slávou a závratnými výdělky zůstává až nenormálně normální.

V dost podivném, ale o to určitě pohodlnějším modelu, se Adele vydala i v pátek s kamarádkou na procházku po Santa Monice. Nahoře volné a dole zúžené kalhoty z teplákoviny a svetr s rozšířenými rukávy, který jako by ani nepatřil do tohoto století, zpěvaččině kypré figuře prokázaly medvědí službu, ale kdo tyto malichernosti vlastně u takového talentu řeší? Většině jejích fanoušků je to naopak sympatické.

Zpěvačka přitom jen za uplynulý rok navýšila své jmění o 80,5 miliónu dolarů, tedy 1,94 miliardy korun. Podle žebříčku magazínu Forbes se i díky mimořádně úspěšné desce 25 z loňského roku dostala Adele na deváté místo nejlépe placených celebrit světa. Dokonale tak navázala na svou tvorbu před tříletou hudební pauzou, během níž se věnovala převážně výchově syna Angela Jamese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám