Hlavní obsah
Článek

Hudební hvězda celosvětového formátu Adele (35) vždy mezi zpěvačkami platila za velkou výjimku, která dokázala uspět navzdory pár kilům navíc. Slávu jí totiž nezajistila sexy postavička v úsporných kostýmech, ale hlas, z něhož posluchačům běhá mráz po zádech.

Teď se ale zdá, že slavná boubelka začala řešit životosprávu a její kila zázračně mizí. Adele vždy platila za ženu „krev a mlíko“, ale z posledních fotek je zřejmé, že výrazně zhubla. Změna se projevila především na její dříve kulaté tváři, která byla pro Adele symbolická, stejně jako její silné plíce.

Šestadvacetiletá zpěvačka vždy vypadala jako o dekádu starší žena, což bylo způsobeno nejen její nadváhou, ale také nešťastným „staropanenským“ módním stylem, který jí přidával léta navíc. Ten Adele bohužel zůstal dosud, ale podle její pohublé tváře lze soudit, že se pod neforemnými outfity formuje celá její postava.

Držitelka mnoha hudebních trofejí a Oscara za ústřední píseň z bondovky Skyfall patří k nejvýraznějším zpěvačkám, přestože má na kontě pouhá dvě alba. Slibně rozjetou kariéru přerušila před dvěma lety, kdy porodila syna Angela a dala přednost rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám