Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Adele (35) je jasným důkazem, že i hvězdy první kategorie si mohou uchránit soukromí, pokud je to v jejich zájmu. Jí samotné se dlouho dařilo tajit nejen tvář svého syna, ale dokonce i jeho jméno. Média si po utichnutí humbuku nakonec vždy najdou něco jiného, po čem dychtí. Zpěvačka nakonec jeho jméno nepřímo prozradila sama, když se na jejím krku objevil přívěsek s nápisem ‚Angelo‘. A po třinácti měsících od porodu Adele konečně vyrazila ven s oběma svými ‚chlapy‘.

Od hlavy k patě v černé sice zpěvačka moc pozitivně nepůsobí, ale o to milejší je, že si z fotografů nic nedělá a klidně se jde se synem a partnerem Simonem Koneckim do londýnského parku projít nenalíčená a s nedbalým culíkem na hlavě.

Navzdory četné kritice k její postavě, kterou před časem dotáhl do extrému módní návrhář Karl Lagerfeld, když o Adele nepokrytě řekl, že má skvělý hlas, ale je prostě příliš tlustá, zpěvačka zůstává sama sebou a nenechává se k dietaření vyburcovat. Natož, aby propadala depresím...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám