Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2004 stanul v národní soutěži Slovensko hledá SuperStar na stejné bronzové příčce jako u nás Sámer Issa (38). Tomáš Bezdeda (36) sice vystudoval vysokou školu ekonomickou, ale zpěvu se stále věnuje. Společně jsme zavzpomínali i na jeho první velkou lásku, když se dal během pěvecké soutěže dohromady s o 5 let starší moderátorkou Adelou Banášovou (43).

"Už to bude sedmnáct let od SuperStar, ale zpěvu se pořád věnuju. Není to lehké, zvlášť to období pandemie, ale to stojí za to a baví mě to," řekl Super.cz Tomáš, který během covidu nemusel dělat jinou profesi, skládal, psal a dal dohromady nové album, které vyjde na podzim.

Koncertovat bude samozřejmě na Slovensku, i když do Česka by se podíval rád. "Hráli jsme u vás párkrát, třeba na Česko Slovenském plese, do Prahy jezdím rád a Plzeň přímo miluju, mají tam skvělé pivo. A nebránil bych se československému duetu, ale teď chystám spolupráci s Barborou Piešovou, která vyhrála SuperStar v roce 2020. Honza Musil (56) mi kdysi dělal na Slovensku manažera a mám za sebou i společný projekt s Ondřejem Brzobohatým (41)," vysvětlil.

O duetů jsme se rychle dostali k jeho láskám. Právě s Adelou Banášovou totiž kdysi také duet nazpívali a natočili k němu klip.

"Písnička se jmenovala Obyčajné slová a byla přesně o tom vztahu, tedy o jeho konci, kdy už nemůžeme navzájem poslouchat svá slova a věty. Sice jsme ji natáčeli v průběhu vztahu, ale byla to taková předtucha toho, že se rozejdeme. Ale vycházíme spolu velmi dobře, občas si napíšeme, potkáváme se na různých projektech, naposledy na Let´s Dance," vyprávěl Tomáš, který je tři měsíce čerstvě zamilovaný a věří, že tentokrát to bude ta pravá.

Reklama

Další články

Načítám