Hlavní obsah
Článek

Na vztahy v minulosti neměla zrovna štěstí, ale už za týden touhle dobou bude vdanou paní! Řeč je o nejpopulárnější slovenské moderátorce Adele Banášové (43). Ta od podzimu minulého roku chodí s o deset let mladším kolegou. Viktor Vincze se po několika měsících vztahu pochlapil a přímo na Valentýna v živém vysílání poklekl před svou přítelkyní a požádal ji o ruku.

Se svatbou hrdličky dlouho neotálely. Svatební zvony jim budou znít už příští sobotu na zámečku v Tomašově. Nevěsta, která nám před časem ukázala zásnubní prsten, se o svém velkém dni rozpovídala.

„Necítím zatím žádný stres, ani nic, možná to přijde až v ten den. Za svědka mi půjde sestra a Viktorovi bratr. Prsteny už máme. Dorty moc ráda nemám, mám radši koláče, takové domácí, ale nějaký dort určitě bude,“ prozradila Adela serveru Pluska s tím, že menu pro svatební hosty bude tradiční.

Na svatební veselku si moderátorka objednala kapelu a těší se na pořádnou tancovačku. Sama už má na tanec připravené druhé šaty. „Převléknu si je, ale když se mi nebude chtít, tak si nechám svatební. Chtěla bych pohodlně tancovat,“ dodala Adela, která se na líbánky s novomanželem chystá vyrazit po Slovensku.

V minulosti Adela chodila například se zpěvákem Tomášem Bezdědou nebo tanečníkem Petrem Modrovským. S tím se k sobě dokonce opakovaně vraceli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám