Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední cesta Adely Banášové (43) z Bratislavy do Prahy nesla prvky hororu. Slovenská superstar prožila velmi nepříjemný let.

„Byl to asi můj nejhorší zážitek v životě,” ventilovala ze sebe moderátorka své pocity hned, co dorazila z letiště do salonu módní značky Chatty. „Nevím ale, jestli se to neděje jen v mé hlavě. Já se totiž bojím létat a přistávat a vzlétat. Tím, že jsme letěli malým vrtulovým letadlem, tak to házelo,” popisovala nepříjemný zážitek Adela.

Odnesla to nejen ona, ale i cizí muž sedící na vedlejším sedadle. „Muže, který seděl vedle mě, byl to takový Němec, jsme se ptala, jestli se ho můžu chytit,” popisovala Banášová, která ale na spolucestujícího pod tíhou špatného stavu a strachu dokonce křičela: „Potom jsem se mu omluvila. Ještě jsem mu chtěla poděkovat, ale už jsem ho chudáka nepotkala. Věřím ale, že se ještě někdy potkáme, a pokud ne, tak jsem to vložila do karmického koše a on si vybere nějakou službu od někoho jiného,” výřečně a humorně uzavřela historku o létání Adela Banášová.

Reklama

Další články

Načítám