Hlavní obsah
Článek

Loni vypadala Celeste Buckingham (28) jako květinová louka, také letos se zpěvačka nevymkla své vlastní tradici a na rozdíl od ostatních dam na Česko-Slovenský ples neoblékla klasickou róbu, ale verzi black tie v podobě variace na národní kroj. Květiny ale nechyběly, měla je aspoň jako věnec ve vlasech.

"K tomuto outfitu mi bylo doporučené, že si mám dát na hlavu kytici. Na Slovensku je prý folklorní black tie moderní, mně tyhle šaty šili na soukromé odborné škole na východním Slovensku, kde se učí děti ze sociálně znevýhodněných rodin. Rozhodla jsem se je podpořit a vzít si šaty, které mi vytvořily a vyzdobily," svěřila Celeste. Pravdou je, že kdyby z modelu nevykukovalo její obří tetování, z něhož byla udivená i moderátorka večera Adela Banášová (43) stejně jako z její manikúry, působil by jemněji.

Loni ještě Celeste na ples doprovázel její partner, s nímž se před časem rozešla. Je na obzoru někdo nový? "Jsem zatím velmi single. Nikoho nemám v očích, že bych to nějak řešila," svěřila nám.

Reklama

Další články

Načítám