Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošního Valentýna moderátorka Adela Banášová (43) jen tak nezapomene. Přímo během ranního vysílání před ní ve studiu Markízy její přítel Viktor Vincze poklekl a požádal ji o ruku. Po prvotním šoku Adela odpověděla „ano“.

Banášová a Vincze spolu přitom nejsou nijak dlouho. Loni v létě se i u nás populární moderátorka po sedmi letech rozešla s tanečníkem Petrem Modrovským, o jejím novém vztahu se začalo psát na podzim.

Právě reakce Modrovského slovenské novináře hodně zajímala. „Nevím, co se stalo, minule jsem byl skeptik, tak budu i teď. Jestli to není nějaká kampaň na televizní ceny nebo Chart show (pořad, který Adela moderuje),“ nebyl o pravdivosti zprávy, kterou mu prý psalo několik lidí, přesvědčený. „Ale jestli je to pravda a zasnoubili se, přeju jim samozřejmě všechno dobré,“ dodal tanečník a bývalý dlouholetý partner Banášové pro Topky.sk.

Zpěvák Tomáš Bezdeda, s nímž se Adela poznala během slovenské Superstar (ona moderovala, on soutěžil) a strávila s ním přes dva roky, pro tentýž web uvedl, že je to super, že doufá, že může jít za svědka a snoubencům pogratuloval.

Čerstvě zasnoubená Banášová si to brzy namíří i do Prahy, kde bude 4. března moderovat galavečer Český lev.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám