Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Adela Banášová (43) si po krátké vztahové pouze opět užívá partnerský život. Loni se po sedmi letech rozešla s tanečníkem Petrem Modrovským, kterého po jejím boku vystřídal pětadvacetiletý slovenský reportér Viktor Vincze.

Ruku v ruce pár dorazil na křest časopisu Láv do bratislavské Reduty, kde poutal velkou pozornost navzdory zvolené šedé barvě, do níž se oba oblékli - ale ani v té nezapadli v davu. Něžnosti, které si na veřejnosti projevovali, tak nezůstaly bez povšimnutí. Stejně tak Adeliny jizvičky ve tváři, na které upozornil její partner. Jedná se prý o dočasné následky dermatologického zákroku.

„Viktor i já jsme si dali odstranit nějaká znaménka, to je všechno. Bolelo to, ale ne nějak hrozně, úplně standardně. Už jsem si to nechala několikrát udělat,“ uvedla Banášová pro web Topky.sk.

Začátkem března se Adela objeví také u nás na společenské akci - bude moderovat slavnostní předávání cen Český lev v pražském Rudolfinu.

Vypadá to, že Banášová a Vincze prožívají lásku jako trám. Viktor na sociálních sítích sdílí společné fotky a komentáře k nim jsou plné vzkazů jako: ‚Kde je láska, je i všechno ostatní‘ nebo u fotky z fitka, kde Adela ležícímu Viktorovi jakoby provádí masáž srdce: ‚Spolu až do smrti‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám