Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V mládí přičichla k modelingu, vystudovala kulturologii a věnuje se moderování. Adelu Banášovou (43) známe především díky její účasti v show Česko Slovenská Superstar, kterou v roce 2009 moderovala spolu s Leošem Marešem (ještě dřív obdobnou soutěž uváděla také na Slovensku), český divák si ji ale pamatuje i z dalších soutěží, ať už pěveckých, tanečních či vědomostních, a také z rádia. Nyní se vrátí na obrazovku, kývla totiž na nabídku uvádět zábavný pořad Chartshow.

Ten divákům představí žebříček třiceti nejúspěšnějších českých a slovenských hitů a Banášová za pomoci hostů (Leoš Mareš, Marta Jandová, Martin Dejdar a Maroš Kramár, zpívat pak budou například Karel Gott, Václav Neckář, Lucie Bílá, No Name, Peter Cmorík, Katka Knechtová) vždy připomene dobu, ve které jednotlivé songy bodovaly.

Žebříček třiceti nejúspěšnějších českých a slovenských hitů vybíral tým producentů v čele s hudebním expertem Jurajem Čurným. „Písničky jsme vybírali podle čtyř základních kritérií. Zda byla píseň hitem v Česku i na Slovensku, zda znamenala pro daného interpreta velký kariérní posun, zda byla úspěšná v žebříčcích prodejnosti a také zda splňuje kritérium tzv. dlouhověkosti, zkrátka jestli je i po letech stále populární,“ uvedla producentka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám