Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s moderátorkou Adelou Banášovou (43) potkali, měla funkci čestné předsedkyně soutěže Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku. A byli jsme překvapení, kolik toho má s modelingem doopravdy společného.

"Před sedmnácti lety jsem byla ve finále této soutěže na Slovensku. Stejnou funkci jako já teď měla tehdy Linda Evangelista, s níž jsem měla příležitost se setkat, i když ona si to asi tak jako já nepamatuje," smála se Adela. "Pak jsem ale touhu po životě modelky přehodnotila a usoudila, že jsou na to vhodnější dívky," míní.

Úplně mimo ale nezůstala, stejně jako české hvězdy šoubyznysu i ona občas nafotí nějakou tu foto story do časopisu. "Zrovna za týden budu fotit v Praze. Je to takové příjemné vybočení," řekla Super.cz.

Protože jsme Adelu viděli i v zákulisí, kde ji téměř hodinu a půl upravovaly vizážistky a kadeřnice, zajímalo nás, zda má takový servis i na Slovensku, kde moderuje v televizi. "Je to případ od případu. Když mám svoje rozhovory z Národního divadla, je to spíše civilní a do hodiny je vše hotové. Ale zrovna točím pořad Milujeme Slovensko a tam budou mít také hodně práce," vysvětlila.

V civilu se prý příliš nelíčí. "Domnívám se, že neskrývat nějaké nedostatky pleti je leckdy o něco lepší, než na sebe nanést masku. Ale některé společenské příležitosti, jako je právě tahle, to vyžadují. Takže dnes jsem v masce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám