Hlavní obsah
Článek

Překvapením letošních Andělů byl výběr slovenské moderátorky Adely Banášové (43), která si večer užila už proto, že na Slovensku už prakticky obdobné hudební ceny neexistují. "To je pravda, nemáme hudební ceny, jen jedny, které jsou velmi prestižní, ale nezasahují ani mainstream, takže naše kapely si nemají kde převzít jakékoliv ocenění," řekla Super.cz

"V Česku je nějaká půda, aby se podpořila místní muzika. Je tady hudební podhoubí, kde to žije, funguje, což mne těší. Já si myslím, že vše jde v sinusoidě, takže se snad vrátí i u nás," míní Adela, kterou už nevídáme na televizních obrazovkách.

"Já svůj program mám, je na televizi TH3, kterou tady neznáte. Ze superstárových projektů jsem odešla dobrovolně. Cítila jsem, že na platformě zpěváckých soutěží už mne to nenaplňuje. Co bude dál, uvidím. Neřeším to, když dostanu nabídku na nějakou super mega show, třeba to vezmu. Ale třeba po mně ani pes neštěkne. Odešla jsem letos i po patnácti letech z rádia, protože jsem cítila, že už to také stačilo," prozradila.

Vzhledem k tomu, že se zbavuje pracovních závazků, napadlo nás, zda se nechce věnovat spíše svému soukromí a rodinnému životu a znovu se pokusit o miminko, když to loni na podzim nevyšlo (moderátorka přišla o dítě během prvního trimestru).

"Se zakládáním rodiny je to tak, že by to určitě potěšilo, ale jsou to věci, které závisejí na vyšší moci. Nechám se překvapit, a nebudu to nějak řešit. Samozřejmě by se mi v tom případě hodilo, že nemám extrémní zátěž a život si ladím v příjemném rytmu," míní Banášová.

Protože už pět let žije s tanečníkem Petrem Modrovským, zajímalo nás i to, zda neuvažují o svatbě. "Těch pět let jsme spolu velmi šťastní a od toho plynou další věci. Ale svatba mezi ně nepatří. Říkali jsme si, že se vezmeme možná za dvacet let. Svatbou neopovrhuji, je to pěkný akt, líbí se mi, ráda na ně chodím, ale zatím se nás to netýká," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám