Hlavní obsah
Článek

Celé Slovensko je v šoku z odhalení kanibala z Kysaku! Moderátorku Adelu Banášovou (43) to nechává chladnou. Ve své show si dokonce z tohoto hrůzného činu dělala legraci.

„Dneska vám řeknu, jak zjistíte, že vás někdo chce sníst,“ začala hned na úvod svého pořadu slavná moderátorka. Přestože si Banášová mohla připadat vtipná, její vtipy byly nevhodné.

„Pokud vás někdo chce sníst, před spaním si na noční stolek dá slánku a příbory. Za druhé vám přijde z Kysaku pozvánka na den masa s jednosměrným lístkem. Soused vás pozve na grilování, ale ve dveřích vám řekne, že prase má ještě zpoždění,“ hýřila podle sebe vtipem moderátorka.

Korunu tomu ale nasadila ve chvíli, kdy si pozvala prvního hosta. Toho totiž uvedla opravdu zvláštním způsobem. „Nejeden kanibal by se oblizoval za ušima, kdyby viděl dnešního hosta, kterým je Ivana Surovcová,“ vyřkla Banášová a sledovala šokující příchod tanečnice. Bývalá taneční partnerka Marka Vašuta z taneční show Let´s Dance byla obložená zeleninou a měla citrón v ústech.

Moderátorka si své zaváhání ale nepřipouští. „To, že jsme Ivanu obložili, logicky vyplynulo z tématu. My jsme nežertovali na konto konkrétních osob. Vtipy o kanibalech byly staré,“ svěřila se moderátorka serveru cas.sk. Ta si zřejmě neuvědomuje, že z Kysaku je právě jen jeden kanibal. Nevhodnými vtipy ublížila nejvíc jeho rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám