Hlavní obsah
Článek

Ornellu Štikovou (31) nenahradí v roli moderátorky soutěže Miss Junior Gábina Partyšová (45), ale Lucie Šilhánová.

"Volba spolumoderátorky Patrika Hezuckého byla těžká, protože on málokterou ženu vedle sebe akceptuje, a to nejen v soukromí, ale i v práci. Přemýšleli jsme, kdo by tak mohl být zvyklý na jeho staromládenecké rozmary, kdo ho dobře zná a koho by také Patrik alespoň trochu pustil ke slovu. A jednoznačně vítězně z toho nakonec vyšla Lucie Šilhánová, jeho kolegyně z ranní show na Evropě 2," prozradila šéfka soutěže krásy Kateřina Hamrová.

O nové moderátorce Hamrová přemýšlela celý víkend. "Diskutovali jsme, telefonovali, sjednávali podmínky, scházeli se, pořád dokola. Padla zvučná jména i tipy na neokoukané tváře. Jeden sportovní redaktor nám naprosto vážně nabízel svoji přítelkyni modelku s tím, že je krásnější a chytřejší než Ornella. V úvahu přišly i zahraniční hvězdy, třeba Adéla Banášová (43)," dodala Hamrová, která by si nejvíc přála slavnou moderátorku Oprah Winfrey.

„Nicméně její diář je zaplněn na několik let dopředu, takže jsme ji z hlediska časového presu ani neoslovili,“ zavtipkovala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám