Hlavní obsah
Článek

Slovenská moderátorka Adela Banášová (43) běsní. Z pondělí na úterý jí totiž neznámí zloději ukradli její luxusní BMW X5 za více jak milión a půl korun. Banášová to zjistila, když se ráno chystala do rádia, kde moderuje ranní show. Místo do práce tak zamířila ihned na policii.

„Ano, je to pravda, ale toto auto je dost často kradený typ, takže se to dalo i čekat,“ povzdychla si smířená s osudem svého vozu moderátorka. „Už ho asi nikdy neuvidím,“ dodala smutně.

Zlodějům se tak povedlo to, co před několika týdny nedokázali. Moderátorčin přítel Peter Modrovský se totiž svěřil, že to nebyl první pokus o odcizení jejího vozu. „Už jednou se ho pokoušeli ukrást, ale až tentokrát se jim to povedlo,“ svěřil se Novému času slovenský tanečník.

Banášová se přitom se svým vozem loučit nemusela. Kdyby se ovšem ponaučila z neštěstí své kamarádky Dary Rolins (51). Ta totiž v roce 2009 v Bratislavě také zažila podobné probuzení.

Rolins ho ale na rozdíl od Banášové měla do tří hodin zpátky na svém místě. A to díky bezpečnostnímu zařízení, které měla zpěvačka zabudované v autě.

Reklama

Další články

Načítám