Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modrá šatová zástěra anebo variace na národní kroj. A hlavně vycpaná prsa a kudrnatá tmavá paruka. Kdybychom nevěděli, že Škopkovou ze Slunce, seno, jahody ztvárňuje Iva Pazderková (44), rozhodně bychom ji na jevišti Hudebního divadla v Karlíně nepoznali.

Komfortní kostým to rozhodně není, Iva ale musí zatnout zuby a po představení je první, která se stihne převléknout do civilu. A mezitím proletět sprchou. "V kostýmu mi je kvůli molitanovým vycpávkám ještě větší horko než obvykle. Ale to je moje práce a nestěžuju si. K té roli to patří a vlastně se v něm cítím překvapivě dobře," řekla Super.cz Iva.

Ta odehrála slavnostní premiéru, v roli se alternuje s podobně štíhlou Adélou Gondíkovou (50), kterou tedy musejí kostymérky také vycpávat. Ale jak se obě herečky shodly, na váze u téhle postavy nezáleží, i Helena Růžičková byla hlavně výjimečná herečka a roli nedostala jen kvůli své tělnatosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám