Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře filmu Jurský svět: Nadvláda se objevila celá řada známých tváří. Pokračování legendárního snímku o prehistorických tvorech si nenechala ujít Adéla Gondíková (50). „Ona je to taková pohádka, takže se mi to líbilo,“ svěřila se Super.cz Gondíková, která byla ve svém živlu hlavně při příchodu, kdy se měla možnost pozdravit s celou řadou známých tváří. „Hlavně že vidím své oblíbené tváře,“ uvedla herečka.

Na premiéru Adélu ale nedoprovázela její dcera, jak to bývá běžné. Před fotostěnou při příchodu se překvapivě fotila s mužem. A nebyl to její manžel Jiří Langmajer. My jsme v jejím doprovodu poznali hereckého kolegu Václava Šandu.

„Známe se přes mého bratra, který s ním hraje v Činoherním klubu. Potkali jsme se tam a pak zjistili, že i sedíme vedle sebe,“ popsala náhodné setkání Adéla.

Samozřejmě jsem se ptali herečky, jak bude trávit letní prázdniny, které se blíží. „Hlavně odpočinek. Po úplně šílené sezóně nechci nic,“ dodala, jakou má představu herečka. A budou prázdniny v zahraničí, nebo v Česku? „Aj tak aj tak, jak se říká,“ usmívala se Adéla Gondíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám