Hlavní obsah
Článek

Sice novou show Můj muž to dokáže bude Adéla Gondíková (50) na Primě moderovat, ale klidně by si i zasoutěžila a vsadila si na svého manžela Jiřího Langmajera (57). "Ne, že bych mu to chtěla udělat naschvál, ale mě princip té soutěže strašně baví. Se ženskými si tady pokecáme, neděláme z toho oficialitu, a pak přijde nějaká ta soutěž, která je většinou legrační," řekla Super.cz Adéla.

"Člověk má v soutěžích většinou ostych, když jsou vědomostní, tam už vůbec nikdo z nás nechce, aby nebyl za blbce," míní. A v čem by na svého muže vsadila? Její kolega Libor Bouček totiž zmiňoval například disciplíny jako jezení pálivých papriček anebo chůzi na podpatcích.

"Skákat na trampolíně bych ho asi nenutila, ale papričky by dal a chůzi na podpatcích taky. Teď jsem viděla něco z jeho nového filmu Po čem muži touží 2 a tam evidentně něco takového proběhlo. Ženskou určitě taky někdy hrál, v tomhle nemá většina herců problém," domnívá se Adéla.

Když už došla k tomuto tématu, zajímalo nás, zda na takové role Langmajer trénuje i doma a půjčuje si její oblečení, prádlo anebo střevíčky. "To ne, ale hodně se tím zabýval. Řešil třeba, jak si ženy svlékají podprsenku anebo i triko, protože chlapi se svlékají úplně jinak. Jednou mi dokonce posílal jedno video z natáčení z diskotéky a říkal mi, že mu bylo takové horko, že měl tu podprsenku úpně zpocenou," smála se Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám