Hlavní obsah
Článek

Když přijde nabídka stát se na chvíli modelkou, tak Adéla Gondíková (50) neodmítne. Herečka se tak opět objevila na přehlídkovém mole. Její recept na štíhlou postavu je jasný, pravidelná chůze.

„Já chodím, tím se udržuji. Baví mě to. I když jsem hodně unavená, když přijdu z práce, tak vezmu psa ujdu s ním rychle 5 kilometrů,“ svěřila se Adéla na přehlídce módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové. I když se mezi modelkami objevila už po několikáté, nad změnou profese neuvažuje.

„Jsem za to ráda a užívám si to, je to hrozně zábavné. Nechci modelkám ubírat jejich zaměstnání, ale pro nás herečky je to zábava. Chodíme si do hudby, a to nás baví,“ prozradila Super.cz Gondíková, která chůzi pro přehlídkovém mole příliš neřeší. „Já si z toho dělám trochu legraci a když to přeháním, tak je to pro diváky možná trochu atraktivnější,“ dodala herečka, která sice předváděla v obchodním centru v centru Prahy ryze ženskou módu, sama ale nosí ležérnější oblečení.

„Po koroně nosím už definitivně jen teplákovou módu a boty už jen placaté. V běžném životě, dokud není sníh, tak nosím jen kecky. Jsem ráda, že se mohu občas vyšňořit a takhle spolupracovat,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám