Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Ordinaci v růžové zahradě, Krejzových nebo Hasičárně Telecí se herečka Adéla Gondíková (50) objeví také v novém seriálu Sestřičky, jenž navazuje na dosavadní Modrý kód. Zahraje si v něm zdravotní sestru a matku dvou dětí, miminka a puberťačky. A teenagerku má i doma, šestnáctiletou Nelu.

Ta, jak Adéla přiznala, zatím k herecké profesi netíhne. „Já bych jí to asi i tvrdě vymlouvala. Mě konzervatoř bavila a hodně mi dala, ale zpětně si myslím, že je lepší mít klasickou střední školu, a pak ať si jde zkusit DAMU. Ale už bude umět něco, k čemu se případně bude moct později vrátit, pokud třeba nebude mít to štěstí, jako jsem měla já,“ říká Gondíková, která kromě práce v televizi hraje divadlo a její hlas znají i posluchači rádia, na Českém rozhlase Dvojce moderuje pořad Blízká setkání.

„Kdybych ho (štěstí) neměla, nevím, co bych dělala, neumím nic jiného. Mnoho hereček z konzervatoří a různých hereckých škol nedostane příležitost a jsou nešťastné celý život,“ míní.

Je proto ráda, že si dcera zvolila neuměleckou cestu, práci se zvířaty. „Nelinka je zvířecí maminka. Studuje v Benešově zemědělku - veterinu, obor Pet specialista,“ svěřila Gondíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám