Hlavní obsah
Článek

Nakonec si opravdu řekli „ANO“. Herec Jiří Langmajer (57) si v dnes v odpoledních hodinách vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni a kolegyni Adélu Gondíkovou (50).

Obřad proběhl v rodinném prostředí sportovního areálu v Kostelci u Křížků. Na veselku se sjela nejenom rodina, ale také řada kolegů z branže.

Ženich s nevěstou si nejdříve užili klidnou hostinu s nejbližšími v kruhu asi 35 lidí. Poté následoval obřad, na který už se dostavily další známé tváře.

Mezi desítkami hostů nechyběl bratr nevěsty Dalibor Gondík (54), kolegové Adély z divadla jako například Richard Genzer (57) nebo Sagvan Tofi. Přijela také Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem Arichtevem, Martin Dejdar se ženou nebo režisér Jiří Strach s chotí, ale také řada dalších.

Po samotném obřadu, ke kterému sešla Gondíková z točitých schodů v krásných šatech, které si vybrala v salónu, s nímž dlouhodobě spolupracuje, následovala samotná svatební párty. Tu od osmé hodiny večerní zakončí velkolepý koncert skupiny J.A.R. s názvem Kouba se žení.

Reklama

Další články

Načítám