Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, necelé dva týdny před premiérou muzikálu Kvítek mandragory měli producenti představení pěkně zamotanou hlavu. Na zkoušce se totiž nešťastně zranila herečka Ivana Jirešová (47) a bylo nutné za ni sehnat narychlo náhradu.

A protože je premiéra naplánovaná už na 13. března, bylo nejlepší hledat mezi herečkami, které znají jak divadlo, tak muzikál. Do role Sylvie tedy byla obsazena bývalá partnerka Felixe Slováčka mladšího Michaela Zemánková. Pohledná zpěvačka v muzikálu již zkouší roli Terezy, ve které se alternuje s Yvettou Blanarovičovou (60) a Radkou Fišarovou (46), a také roli v pěvecko-taneční company DreamGirls.

„Protože dělám na Kvítku také asistentku režie Radka Balaše, tak vlastně to představení celé znám, protože vše hlídám a jsem přítomna na každé zkoušce. Vlastně tedy mám v tomto muzikálu už čtyři role, v Divadle Broadway už jsem za ty roky skoro jako doma,“ sdělila nám Michaela.

„S Ivankou se navíc známe léta, kamarádíme se, alternovaly jsme se spolu už v muzikálu Excalibur,“ svěřila nám Zemánková, která se vedle divadla stará také o malého syna Rafaela, kterého má s bývalým snoubencem Felixem Slováčkem ml.

Už teď je jasné, že si půvabná brunetka neodpočine ani po premiéře, protože bude hrát téměř každé představení. „Akorát jsem se ještě narychlo musela jako Sylvie nechat vyfotit do divadelního programu, Ivance samozřejmě přeji brzké uzdravení a návrat mezi nás,“ dodala Zemánková, která se bude kromě Ivany Jirešové v roli alternovat také s Adélou Gondíkovou (50).

Reklama

Další články

Načítám