Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Jana Boušková (64) má na svém kontě mnoho divadelních a seriálových rolí. V poslední době září především na prknech Národního divadla. V Divadle Broadway pravidelně vídáme jejího manžela Václava Vydru (68) v muzikálu Muž se železnou maskou jako Porthose. Nyní herečka kývla na nabídku producentů a přijala roli v chystaném muzikálu Kvítek mandragory, který bude mít premiéru v březnu v Divadle Broadway.

„Zahraji si maminku hlavního hrdiny a alternuji se s Jaruškou Obermaierovou,“ sdělila nám Jana, která se tak na jevišti stane maminkou například Sagvana Tofiho (59), Aleše Hámy (50) nebo Richarda Genzera (57). A protože oblíbená herečka přijala tentokrát roli v muzikálu, znamená to, že jí scénář předepisuje, že bude v představení také zpívat. Již před několika lety si zazpívala v pořadu Duety… když hvězdy zpívají, kde jí byl parťákem muzikálový zpěvák Tomáš Trapl a tenkrát si vyzpívali bronz.

„Už mám za sebou několik korepeticí tady na Kvítku, pracujeme na tom, aby do premiéry, která je 13. března, bylo vše perfektní. S Radkem Balašem jsem již pracovala, tak se na tuto spolupráci opět těším,“ dozvěděli jsme se dále. V muzikálu Kvítek mandragory si dále zahrají Adéla Gondíková (50), Miroslav Etzler (59), Ivana Jirešová (47), Josef Carda nebo Michaela Gemrotová (38).

Reklama

Další články

Načítám