Hlavní obsah
Článek

Adéla Gondíková (50) vždy udivovala svou přirozenou krásou a někdy i extravagantními modely. Po rozvodu s exmanželem Ondřejem Brouskem ale jako by se z ní stala usedlá paní, snad až nepřiměřeně k jejímu věku. Že by se snažila odhánět případné nápadníky? Na křest kouzelníka Pavla Kožíška přišla v modelu, který by mohla najít klidně i ve skříni své prababičky.

Možná je ale na vině její nemoc, kvůli které si nevzala nic vyzývavějšího a měla zakryté i své krásné a dlouhé nohy. "Jsem nachlazená," postěžovala si Gondíková na křtu dětské kouzelnické sady. Adéla má nakřáplý hlas. Přesto doufá, že bude moci dál v pohodě zvládat své herecké a pěvecké povinnosti. Kromě ní, Kožíška a jeho modelek se stala kmotrou také Leona Machálková, která dorazila i se synem Arturem. Ten novinářům s úspěchem předvedl kouzlo, které se naučil na místě.

To Adéla nechala Nelu doma. "Myslím, že už vím, co jí přinese Ježíšek," naznačila s úsměvem herečka a moderátorka, že si sadu oblíbila. Během rautu v restauraci U mrtvýho ptáka si pak naoko postěžovala, že dcera je pomalá a na všechno má dost času.

Reklama

Další články

Načítám