Hlavní obsah
Článek

S návrhářkou Alenou Wilson, která ještě není zavedenou stálicí českého módního trhu, jsme se potkali během několika měsíců na focení hned dvou kampaní. Poprvé jí dělala tvář herečka Adéla Gondíková (50), podruhé partnerka herce Richarda Genzera (57), speciální pedagožka Markéta Jiránková.

"Teď představuji kolekci svých večerních šatů a rozhodla jsem se, že si vyberu ženu, která nemá se šoubyznysem vůbec nic společného. A když jsem se s Markétou potkala, vůbec jsem nevěděla, že je Richardova přítelkyně. Setkaly jsme se ve speciální pedagogické poradně, kam jsem šla se svým synem," prozradila nám Alena. "A tehdy jsem se na ni podívala a řekla jsem si, že je to krásná žena a vytáhnu si ji z toho davu," dodala.

Pak už se ale známé tváře do kampaně stejně dostaly. "Začalo to Ríšou, napadlo nás, že by bylo zajímavé mít tam jejího přítele. A pak jsem oslovila další dva herce, Filipa Čápa a Michala Novotného. Všichni tři jsou charizmatičtí velcí chlapi a myslím, že konceptuálně z toho vzniknou fantastické fotky," byla přesvědčená Alena a my jsme také zvědaví na výsledek focení, který Super.cz přinese.

A jen tak mimochodem jsme se ještě zeptali, co si letos na zbývající plesy pořídit. To Alena Wilson prozradila v našem videorozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám