Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková, kterou diváci znají například ze seriálů Vyprávěj a Ulice, si pořídila nové kozy.

Maminka tříletého syna Theodora a desetileté dcery Justýny však nepodstoupila plastickou operaci ňader, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Hodně netradičním způsobem totiž podpořila dobrou věc. Prostřednictvím e-shopu organizace Člověk v tísni si jako předčasný dárek nadělila dvě pravé etiopské kozy, které věnovala etiopským rodinám.

Na sociální síti se pak pochlubila fotkou svých ňader, která zakrývá zakoupenými certifikáty. „Děcka, nebojte se pořídit si na Vánoce pravé kozy jako já. Uděláte tím radost sobě i ostatním,“ upozornila usměvavá herečka vtipným způsobem na možnost pomoct dobré věci.

A nebyla jedinou známou osobností, která se rozhodla pomoci potřebným. Účastnice StarDance, herečka Kristýna Leichtová (38), zakoupila dokonce záchod, který posléze poputuje do Afriky či Asie.

„Záchod mi přijde skvělý! Mně se stalo už několikrát, že jsem zastavila celý autobus, protože nefungoval záchod,“ přiznala se s tím, že se na ni pak ostatní naštvaně dívají. Takže záchod je velmi důležitá věc. „A když ho miliarda lidí na světě nemá, tak to je katastrofa,“ dodala.

Zpěvák Tomáš Klus (37) se zase při volbě dárku rozhodl pro lehčí nadsázku. „Myslím si, že je dobré rozdávat kozy, protože nejenom já mám kozy rád. Daleko víc lidí na světě má rádo kozy. Kozy všem,“ zavtipkoval.

Adéla Gondíková (50) se pak prostřednictvím Člověka v tísni rozhodla zakoupit ošetření nemocného dítěte, Anna Linhartová a Jan Hofman si oblíbili kuřata a Bára Poláková (40) si společně s Pavlem Liškou pořídila včelí úl.

Reklama

Další články

Načítám