Hlavní obsah
Článek

Adéla Gondíková (50) dříve platila za usedlejší a spíš sportovnější typ ženy, která navíc nevyhledává společenské akce s přítomností médií. I rozhovorů dříve, i v dobách moderování pořadu Rady ptáka Loskutáka, rozdávala jako šafránu. Po boku Jiřího Langmajera ale jako by rozkvetla.

A přestože Adélin partner stále společenské akce s účastí médií nevyhledává, její jméno je v poslední době skloňováno čím dál častěji a s popularitou na divadelním (Gondíková účinkuje v Divadle Palace, se spolkem Háta, v Divadle v Rytířské) a muzikálovém poli (Mamma Mia! a Ať žijí duchové!) přicházejí i další nabídky.

Nafotila kampaň pro svou oblíbenou návrhářku večerních rób Alenu Wilson a neodmítla zapózovat ani pro kalendář Ulítaná, ve kterém jí patří dokonce titulní strana. A i na jeho křest sáhla do zásob zmíněné návrhářky a vybrala si jednoduché sáčko, pod které si ale nic neoblékla. Sama si prý pomyslela, zda to s odhalením prsou nepřehnala, ale nakonec usoudila, že její dekolt přitáhne ke kalendáři, jenž je charitativní, potřebnou pozornost a to je dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám