Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Langmajer (57) byl ještě donedávna považován za lamače ženských srdcí. Poté, co začal žít s Adélou Gondíkovou (50), se jeho život zklidnil, nová role mu ale dala příležitost k mnoha filmovým milostným dobrodružstvím.

V komedii Sezn@mka, která ve čtvrtek míří do kin, si balení krásných dívek a žen užívá s vervou sobě vlastní. Zahrál si šéfa seznamovací agentury, který využívá znalostí z dotazníků žen, aby je sbalil.

Protože je ale ženatý (manželku nehraje nikdo jiný než Langmajerova skutečná partnerka Adéla Gondíková), po několika naplněných schůzkách záhadně mizí.

Jednou z „Langošových“ obětí je i Zuzana Kajnarová (34) (diváci ji znají coby milenku Romana Vojtka ze seriálu Vyprávěj), jež si zahrála sličnou letušku. Langmajer se na ni vrhnul přímo v letadle, ale žhavé hrátky si dopřávali i v knihovně. Na ukázku se podívejte ve videu.

„Role Kristiána v Sezn@mce je jeden z dárků, který jsem dostal k padesátinám. Paní režisérka ji napsala přímo pro mě,“ prozradil Langmajer.

Scénář komedie mu ale připravil řadu překvapení, s nimiž příliš nepočítal. Jako neodolatelný svůdce měl v roli předepsán například tanec. "Snažil jsem se z toho vykroutit, ptal jsem se režisérky - proč to tam chceš? Řekla mi, že proto, že je to hezký, a bez možnosti další diskuse mě poslala k choreografovi,“ vyprávěl Langmajer, jenž po parketu provedl Kateřinu Klausovou známou z filmu Lída Baarová, kde hrála Adinu Mandlovou.

Dalším a pro diváky ještě zábavnějším oříškem bylo natáčení scén v moři na surfovém prkně. Studená voda naštěstí nevadila. Díky tomu, že se Jiří Langmajer věnuje otužování, v ní vydržel bez reptání a dlouho. Samotná spolupráce se surfovým prknem už byla horší.

"Taky jsem musel surfovat, což rovněž není můj šálek kávy. Ležel jsem na prkně jako lachtan a dělal, že to umím," prozradil herec. "Výhodou filmu je, že se všechno dá sestříhat tak, aby tam člověk vypadal, že něco umí,“ doufal Langmajer, ale marně.

"Surfování jsme ve filmu nechali věrohodně, čili je znát, že to není Jirkova parketa. To on ale uvidí až v kině," dodala s úsměvem režisérka a autorka scénáře Zita Marinovová.

Reklama

Další články

Načítám