Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Adélu Gondíkovou (50) pomalu čekají divadelní prázdniny. Pomalu končí sezóna ve všech projektech, jichž se účastní. O víkendu se s partnerem Jiřím Langmajerem (57) loučili s představením Ať žijí duchové!, v němž herečka ztvárňuje postavu Černé kroniky.

"Náramně jsem si to užila, protože představení bylo úžasné a člověk navíc nemá nějaký derniérový pocit, protože se po prázdninách zase vracíme. Ještě mne čekají poslední představení v dalších divadlech, s divadelní společností Háta ve Světácích a nové představení, které jsme nastudovali, Hvězdné manýry, to bude myslím v Karlových Varech," vypočítala Adéla. Léto bude mít volné prý tak napůl, protože ji ještě čeká natáčení pro TV Prima.

Už se konečně chystá i několikrát odsouvaná premiéra filmu Seznamka, v němž si Adéla zahrála spolu se svým partnerem. "Snad už opravdu bude. Má to být zábavná letní komedie, tak snad se bude divákům líbit," doufá. Ve filmu ji Langmajer podvádí s jinou ženou. Jak to snášela? "Je to taková standardní situace, a protože je standardní, tak je vtipná. Tyhle situace hrajeme v divadle pořád, ta mi to nepřijde něco strašného," míní Gondíková, která s Langmajerem hraje ve dvou divadelních hrách a ve dvou muzikálech.

Protože jsme rozhovor dělali v kulisách pod cedulí Národní výbor, zajímalo nás, zda se Adéla s Jiřím nebudou brát. "Svatba? Jak? Čí? Na nějakou svatbu bych zašla, to by mě bavilo. Mám svatby ráda, ale ty cizí. A naše? To je zbytečné," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám