Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jiří Langmajer (57) se nedávno překvapivě (o soukromí jinak nikdy vůbec nemluví) rozpovídal o své lásce k Adéle Gondíkové (50). Prý jí vděčí za všechno. Super.cz hovořil s člověkem z muzikálového prostředí, který je prakticky denně s „Langošem“ v kontaktu a získal zajímavé svědectví o tom, jak je to ve skutečnosti. S hercem to prý bývá k nevydržení a všichni jsou rádi, že bývá nablízku Adéla!

„U Jirky hodně záleží na tom, jaký má zrovna den. Jednou je naprosto v pohodě, jindy jsme rádi, když si nikoho nevšímá a jde rovnou přímou cestou k sobě do šatny. Už poznáme, že se s ním zrovna něco děje, a jdeme mu raději z cesty,“ říká zdroj, který se s talentovaným Langmajerem potkává na muzikálech Mamma Mia! a Ať žijí duchové!.

„Nejsem doktor, ale musí trpět vážnými klinickými depresemi. Na druhou stranu nikdo nemůže říci ani slovo o tom, že by snad chodil pozdě, nebo nepřipravený. To ani náhodou. V tom je stoprocentní profík. Jen je to s ním zkrátka po lidské stránce někdy složitější,“ zdůrazňuje.

Podle něj je v současnosti takřka povinností producenta, aby, pokud chce na dlouhodobou práci Langmajera, angažoval i jeho přítelkyni Adélu Gondíkovou. „Jak ta to s ním umí, to je k neuvěření. Jirka je rád, když ji má nablízku. Navíc je skvělá zpěvačka, fakt umí, takže není důvod brát ji asi jen kvůli Jirkovi. Jak ti dva spolu fungují, to se skoro rovná zázraku. Manželka na Langoše takhle neplatila, ale s Adélou to je jiné. Ti dva pro sebe fakt museli být stvoření a jen se tak dlouho hledali, až se našli,“ dodal náš zdroj.

Reklama

Další články

Načítám