Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková (50) se o svého přítele Jiřího Langmajera (57) vzorně stará. Co se týče domácí stravy, oblíbený herec určitě nepřijde zkrátka.

„V repertoáru mám tak čtyři druhy buchet a ty točím dokola. Jednak dělám parádní bábovku, pak takovou strašně rychlou dietní jogurtovou buchtu, která má u nás velký úspěch, dál zvládám chutný perník a do čtveřice řadím i jeden takový zvláštní výtvor, který zase tolik úspěšný není, a tak ho raději nevytvářím často, a je s mandlemi. Jo, a pozor, zapomněla jsem na klasiku, samozřejmě perfektně umím i štrúdl,“ pochválila se s úsměvem Adéla, která se stala kmotrou kuchařky plné sladkých receptů s názvem Dnes nepeču, kterou napsala její kamarádka Pavlína Berszsiová.

A pokud nemá „Langoš“ zrovna chuť na sladké, umí Gondíková i jiné chutné pokrmy.

„No samozřejmě, že zvládám i to. Jelikož většinou ale nemám moc času, tak miluju rychlou a zapékanou krmi. To znamená: nakrájet, ochutit, šoupnout do trouby, zapéct a za hodinu je hotovo. Tedy pokud to není třeba husa, kterou peču čtyři hodiny. Ale tu nedělám tak často, vlastně jen jednou za rok vždycky 25. prosince. Dělala jsem ji před pár lety i v létě a hrubě se mi nepovedla, takže jsem byla hrozně naštvaná a zařekla se, že u nás na stole bude jen na Boží hod. A to dodržuji,“ dodala herečka a ještě na závěr doplnila, že kmotrou kuchařek bude vždy ráda, ale od ní samotné knihu s recepty ať nikdo nečeká.

Reklama

Další články

Načítám