Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (57) letos oslaví čtyři roky od svatby a klape jim to výborně. Na galakoncertu Orchestru Karla Vlacha, který moderovala, nám prozradila recept, kterého se drží, aby to v manželství stále jiskřilo. Inspirovala se hitem Marie Rottrové Muž č.1.

„To je taková hezká písnička od Marušky Rottrové. Tak se to sem tak hezky hodilo. Byla tady, čehož si fakt vážíme, tak jsem tam hodila vtípek, že si Jirka každý den tančí u zrcadla a říká si, že je 'suprmuž, suprmuž'," zanotovala. "A já mu říkám, že je mezi muži klenot,“ svěřila se Super.cz se smíchem.

Zároveň pobídla ostatní ženy, aby své muže více vychvalovaly „Žije se nám dobře. Kdyby tohle dělaly všechny ženské, tak je to v pohodě. Takže to je rada pro všechny čtenářky a divačky - když chcete mít šťastné manželství, tak ráno vstaňte a řekněte manželovi, že je suprmuž,“ dodala se smíchem Adéla Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám