Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když byla menší, zdálo se, že bude podobná víc tatínkovi. Osmnáctiletou dceru Nelu má herečka Adéla Gondíková (50) z manželství s muzikantem Ondřejem Brouskem (43), který ji opustil kvůli herečce Anně Remkové. Ona sama je šťastná po boku Jiřího Langmajera (57), za něhož se před třemi roky vdala.

Nela velkou společnost a přítomnost médií nikdy nevyhledávala. Letos už jsme ji ale viděli podruhé. Spolu se svými nevlastními sestrami Julií a Terezou byly podpořit Langmajera na premiéře filmu Po čem muži touží 2. Nyní doprodila maminku Adélu na předávání cen Český slavík.

Obě do Fóra Karlín dorazily v podobných modelech, i když Adéla s výraznějším dekoltem, na který upozornili i moderátoři večera Ondřej Sokol a Aleš Háma. Jak můžete vidět na fotografiích, matka s dcerou mají i velmi podobný úsměv. Že bychom ale Nelu potkali ve světě šoubyznysu ještě častěji, ale prý doufat nemáme. "Jsem hrozně velký trémista," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám