Hlavní obsah
Článek

Slovenská moderátorka Adela Banášová (43) se razantně zastala svého idolu Karla Gotta (†80), když vykázala z hlediště diváka, který se odvážil kritizovat zpěvákovu image s vousy.

„A ven!“ přikázala divákovi, který jako jediný ve studiu vyjádřil nesouhlas s Gottovou image. V pořadu Chart show, který vysílá televize Markíza, se Banášová netajila tím, že Gotta zbožňuje.

„Poprvé jsem si do studia přinesla telefon. Mohu si s vámi udělat selfie?“ požádala Gotta, který okamžitě souhlasil.

„Poprvé jsem vás viděla živě v Berlíně, kde se točil pořad Ein Kessel Buntes. Seděla jsem v první řadě a už tehdy jsme byla do vás...,“ zarděla se moderátorka.

Co se týče vousaté vizáže Gott poznamenal, že v módě jsou drsní muži, tak si nechal narůst vousy. „Jako zpěvák sleduji trendy a nemůžu zůstat stále svůj, jak se to zpívá v písni. Pokaždé to nejde,“ řekl Gott, který připustil, že si není zcela jist, zda se jeho nová image líbí i ostatním.

Banášová okamžitě zareagovala a vyzvala diváky ve studiu, aby potleskem vyjádřili souhlas s Gottovými vousy. Ozval se velký potlesk. „A kdo nesouhlasí?“ zeptala se moderátorka. Zatleskal jediný divák. „A ven! Nějaký oholený nešťastník,“ poznamenala Banášová za smíchu ostatních diváků.

Reklama

Další články

Načítám